skip to Main Content

INNOVATIE EN SAMENWERKING

Lengkeek architecten en ingenieurs bv heeft toegang tot een breed netwerk van duurzame relaties. Allen zijn innovatieve partijen met jarenlange ervaring en expertise en participeren actief in diverse projecten. Hieronder meer informatie over innovaties en relaties en de mogelijke meerwaarde voor u.Care Concept is een methode ontwikkeld door Wesolve B.V., waarmee gebouwconcepten voor wonen en zorg worden gecreëerd. Samen met de initiatiefnemers van een plan, wordt in een boeiende workshop gewerkt aan tastbare concepten waarin de zorgvisie vorm krijgt.

De resultaten van de workshop worden in een rapportage verwerkt, waardoor de klant inzicht krijgt in de haalbaarheid, de kosten en de logistieke opzet van het gebouw. Met Care Concept® loopt u op eenvoudige wijze door alle fasen van het bouwproces en wordt u volledig ontzorgd op al uw vastgoedvraagstukken.
De woningmarkt is dynamisch en verandert snel. De vraag naar woningen is exponentieel gestegen, bouwprocessen worden versneld en ontwikkelingen moeten in kort tijdsbestek worden getoetst op haalbaarheid.
Tegelijkertijd wil de consument steeds meer meegenomen worden in de beleving en kwaliteit van het wonen.

Home4Life is een woonconcept ontwikkeld door Wesolve B.V. waarbij comfort, kwaliteit, toekomstbestendigheid en duurzaamheid hand in hand gaan met een optimaal en efficiënt ontwikkeltraject.
Concept4school is een methode die inzicht verschaft in de mogelijkheden voor de realisatie van nieuwbouwplannen voor scholen. Onder deskundige begeleiding werken initiatiefnemers en betrokkenen aan tastbare concepten die de onderwijsvisie vorm geven.

Er wordt gebruik gemaakt van gekleurde blokjes (modules), waarmee talloze mogelijkheden en ideeën verbeeld kunnen worden.
Op een luchtfoto van een specifieke
(of fictieve) locatie, worden tijdens een workshop met alle betrokkenen gebouwconcepten samengesteld.
UPinterieur is een interieur adviesbureau voor de zakelijke markt. Of het nu gaat om het interieur van een verzorgingshuis, restaurant, hotel, kantoor of kinderdagverblijf, een ruimte moet fijn voelen en passen bij de mensen die daar verblijven. Samenwerking staat daarbij voorop!

UPinterieur heeft alle kennis en connecties in huis om uw wensen en ideeën op een creatieve en toekomstgerichte manier te vertalen.Op een persoonlijke en professionele wijze begeleiden wij u tot de realisatie waarbij proces, budget en planning voortdurend worden bewaakt.

Lees meer op de website van UPinterieur


Door de invoering van het scheiden van wonen en zorg is er behoefte aan multifunctionele kleine appartementen van circa 40-75 m². De doelgroepen waarvoor dit multifunctionele appartement is ontworpen zijn: studenten, starters, alleenstaanden, mensen die langer thuis willen blijven wonen, somatische cliënten en mensen met een verstandelijke beperking.

Lees meer op de website van Flexxan

Back To Top