skip to Main Content

VACATURE JUINIOR ARCHITECT

Ben jij een jonge, innovatieve, zelfstandige en enthousiaste ontwerper boordevol energie en met enkele jaren ervaring? Dan zijn wij op zoek naar jou! Door het groeiend aantal projecten zijn wij per direct op zoek naar een Junior Architect.

LENGKEEK architecten is een middelgroot architectenbureau met van oorsprong een specialisatie in de zorgsector. Met ons jonge team van architecten, bouwkundigen en tekenaars wordt met plezier gewerkt aan diverse projecten. Naast de gezondheidszorg, hebben we een groeiend aantal projecten in wonen, utiliteit en onderwijs. Hierbij werken wij voornamelijk met ArchiCAD en Adobe Creative Suite.

In deze functie zal je jezelf kunnen ontwikkelen als zelfsturend architect op projecten van verschillende omvang en op termijn coördinerend kunnen werken in teamverband. In dit proces heb je regelmatig contact met ontwerppartners en eventueel met opdrachtgevers. Daarom ben je proactief, energiek, optimistisch, communicatief vaardig en geniet je ervan om jouw ideeën te delen met anderen. Vanuit onze conceptgedachte waarin wij flexibiliteit, duurzaamheid, budget en creatieve vormgeving combineren, krijg jij de kans betrokken te zijn van initiatief tot en met de uitvoering.

Spreekt deze omschrijving jou aan en beschik jij over onderstaande vaardigheden?
Dan zien we jouw sollicitatie graag verschijnen!

  • Actuele kennis van de bouwregelgeving.
  • Kennis van bouwtechniek en detaillering.
  • Minimaal een afgeronde opleiding aan de TU of HBO Bouwkunde gecombineerd met AvB.
  • Kennis van en ervaring met Archicad, Adobe Creative Suite en render software.
  • 1-3 jaar relevante werkervaring.

Kom jij ons team versterken?
Stuur dan je sollicitatie per mail aan Monique Ilsink (info@laib.nl).
De sluitingsdatum van de vacature is 1 mei 2022.
Graag ontvangen wij naast een CV ook een portfolio en beknopte motivatie van jou.

 

Back To Top