Vacature

 

Junior architect / Bouwkundig medewerker

Ben jij een enthousiaste jonge bouwkundige met universitaire of hbo opleiding? Heb jij een creatieve kijk op wonen,  zorg en onderwijs? En vind je kwaliteit, duurzaamheid en flexibiliteit belangrijke kernwaarden? Kom dan het team van LENGKEEK architecten en ingenieurs versterken.  

Binnen LENGKEEK architecten realiseren we ontwerpen voor kwalitatief hoogwaardige gebouwen die aansluiten bij de wensen van de opdrachtgever. Creatieve vormgeving, budget, healing environment, duurzaamheid, flexibiliteit en oog voor detail zijn hierin maatgevend. De kwaliteit van onze architectuur valt of staat hierbij. 

Junior-architect/engineer zijn bij LENGKEEK architecten is méér dan alleen een dienende of uitvoerende rol. Er wordt van je verwacht dat je creatieve oplossingen bedenkt die bouwtechnisch uitvoerbaar zijn en je op de hoogte bent van de ontwikkelingen in de bouw en zorg. Daarnaast ben je je bewust van de economische consequenties van wat getekend wordt.
 
Wij vinden dat je in deze functie past als je beschikt over de volgende kenmerken:

·         Een uitgekiend gevoel voor bouwtechniek en detaillering
·         Opleiding aan de TU of HBO Bouwkunde, eventueel met AvB (in opleiding) 
·         Goede kennis van bouwregelgeving
·         Uitstekend werkend binnen een team van ontwerpers en tekenaars
·         Communicatief vaardig en representatief
·         Kennis van en ervaring met ArchiCAD en Artlantis is een pré
·         Enkele jaren ervaring is een pré 

Salariëring is marktconform.

Sollicitaties e-mailen aan Monique Ilsink (info@laib.nl). Graag ontvangen we naast een CV ook een portfolio en beknopte motivatie.