skip to Main Content
terug naar projecten

Kantoor Nijhuis Apeldoorn

Nijhuis Bouw B.V.

In opdracht van Nijhuis Bouw B.V. heeft Lengkeek architecten het ontwerp gemaakt voor de uitbreiding van het kantoor in Apeldoorn.

In het interieurontwerp komt men binnen op het centrale werkplein, nabij het secretariaat. Rondom ontvouwt zich de open vide. Op deze plek stellen we een element voor, die de ruimte opdeelt in een entreezone en een restaurant/werkzone. Aan weerszijden van het plein zijn diverse functies terug te vinden. Links is een vergadercentrum gesitueerd, rechts zijn de diverse publieksfuncties, zoals een repro, secretariaat, keuken en personeelskleedruimtes geplaatst. De begane grond wordt verder opgevuld met vrije werkplekken voor S&O.

Op de verdiepingen zijn vrije werkplekken, projectruimtes en diverse verkeersroutes rond de open vide gesitueerd.  Hierdoor wordt maximale transparantie, samenwerking en betrokkenheid gecreëerd. In de nieuwbouw is ook ruimte gereserveerd voor het plaatsen van een lift. Bovenop de centrale entreeruimte is het mogelijk een dakterras te creëren.

 

Back To Top