skip to Main Content

BUREAU

Lengkeek architecten en ingenieurs bv, een architectenbureau dat ontwerpt voor Zorg, Wonen én Werken.
Door onze jarenlange ervaring hebben wij een breed portfolio opgebouwd bestaande uit zowel nieuwbouw als renovatie en herbestemming van onder meer woonzorggebouwen, kantoren, kerken en stedenbouwkundige projecten.

EXPERTISE

WAAROM LENGKEEK ARCHITECTEN?

Even voorstellen: Team Lengkeek, 13 een enthousiaste professionals met elk hun eigen  expertise en achtergrond. Het team heeft de benodigde ervaring en knowhow in huis zoals architectuur, interieur, kostendeskundigen, engineering, bouwbegeleiding en directievoering.

Wij ontzorgen bij het complete ontwerp- en bouwproces van uw project, afgestemd op uw behoefte. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of herbestemmen, u kunt van ons een creatief ontwerp verwachten, dat toekomstbestendig is, bouwtechnisch en functioneel goed in elkaar zit en binnen het beschikbare budget gerealiseerd wordt. Wij ontwerpen van binnenuit en hechten veel waarde aan interactie met de gebruikers. Binnen de complexiteit van het bouwproces weet ons team kwalitatief hoogwaardige gebouwen te realiseren die aansluiten bij de eisen en wensen van de gebruikers. Benieuwd naar de gezichten achter Lengkeek? Klik hier om kennis te maken met ons enthousiaste team.

Back To Top