Bureau

LENGKEEK staat al meer dan 50 jaar voor realisatie van kwalitatief hoogwaardige gebouwen die aansluiten bij uw wensen.

Creatieve vormgeving, healing environment, duurzaamheid, innovatie, flexibel vastgoed en budget zijn hiervoor de kernwoorden.

Wij werken met een enthousiast team van 10-15 medewerkers bestaande uit architecten, projectmanagers, kostendeskundigen, bouwspecialisten... lees meer »

De beleving van architectuur is van grote invloed op het welbevinden van mensen. De ruimtelijke werking, de uitstraling van materialen, kleurstelling en het fysieke binnenklimaat vormen de belangrijkste factoren. In onze opinie kan architectuur de relaties tussen mensen bevorderen. Zorgvuldige vormgeving van de ruimte waar mensen elkaar tegenkomen, zoals de hal, de trap en ontmoetingsruimten,... lees meer »

LENGKEEK architecten en ingenieurs bv staat voor creativiteit en betrouwbaarheid. Architectuur, bouworganisatie en vastgoedadvies vormen al sinds 1962 de basis voor kwaliteit tijdens het totale traject van de bouwvoorbereiding.

U kunt van ons een creatief ontwerp verwachten, dat toekomstbestendig is, bouwtechnisch en functioneel goed in elkaar zit en binnen het beschikbare budget... lees meer »

Analyse, creatie en evaluatie zijn kenmerkende begrippen voor onze aanpak. Drie activiteiten die in een veelvuldige cyclus herhaald worden. Vage ideeën en schetsen in de beginfase leiden uiteindelijk tot creatieve en realiseerbare plannen.

De analyse staat voor een intensieve inventarisatie van de opdracht. Objectiviteit, breedte en diepte zijn sleutelwoorden. Door vragen en luisteren... lees meer »

Door de gewijzigde financiering voor de zorg, zullen zorgorganisaties als een onderneming gaan opereren. De huisvesting is bij dit alles van strategisch belang.

Huisvesting heeft invloed op het welzijn en de belevingswaarde van haar gebruikers. Ook heeft een gebouw invloed op het functioneren van de zorgorganisatie. Wij kunnen uw zorgvisie vertalen in vastgoed waarbij healing... lees meer »

Bestaande gebouwen roepen herinneringen op aan bepaalde gebeurtenissen of ervaringen. De uitstraling van het gebouw en de ligging geven het een (meer)waarde. Door diverse oorzaken kan een bestaand gebouw niet meer voldoen aan de eisen van deze tijd, waardoor u voor de keuze komt te staan om te slopen of te renoveren.

De mogelijkheden van het bestaande gebouw en de meerwaarde bepalen het... lees meer »

LENGKEEK architecten en ingenieurs bv hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. LENGKEEK architecten en... lees meer »